onsdag 9 april 2008

Tillägg till den föregående bloggen

Den uppmärksammade läsaren av den föregående bloggen, märkte säkert att den saknade några kommentarer till några andra stora händelser i branchen.

Dansbanden och dansmusiken har återuppstått i BingoLotto, vilket är mycket mycket glädjande, och är något som är mycket viktigt att banden får visa upp sig för hela svenska folket i Tv. Har en känsla av att Loket har "ett finger" med i detta mycket glädjande beslut.

Det andra är att det håller på att bildas ett nytt dansband i Karlstad vid namn Ynglingarna, och bakom detta är rutinerade musiker som Erik Lihm och Tony Eriksson, den sistnämnda från Vikingarna, och att de är döttrara och söner till tidigare kända musiker. Detta är mycket bra för återväxten i branschen.

Det tredje är att Svenska Dansband uppmärksammas i en norsk radiostation vid namn För swingende,vilket är mycket glädjande, Det är välkänt sedan tidigare att i vårt västra broderland, satsas det enormt på dansband och dansmusik, ch en av de större eldsjälarna är Erik Forfod med sitt program "Dansefot" i Nrk, och de har även topplistor för dansband i Tv på bästa sändningstid.

Välkommen med kommentarer till mina bloggar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar