söndag 1 augusti 2010

Toppklass på Thor-Görans framträdande i Malung

Detta inlägg kommer enbart att handla om Thor-Görans som vi upplevde i Malung på Dansbandsveckan.

Vill påstå att det bara är en tidsfråga innan de av hela branschen kommer att framstå som det bästa bandet på dansbandstronen, (Lasse Stefanz får ursäkta). Som alla vet så har bandet haft ett uppehåll sedan 2006 på de svenska dansarenorna, men av detta märtes inte något. Vill påstå att bandet är bättre nu än före uppehållet.

Det märks att det är proffsmusiker som framför låtarna. Deras äkta spelglädje, scenarbete och att bjuda på sig själv som personer på en fantastisk danskväll. Alla låtar av hela deras repertoar kände publiken igen. Det behövs nu att bandet spelar på heltid och besöker hela vårt land som ett nästa steg. Som det är nu så spelar bandet inte söder om Gävle och det beror på att två av bandmedlemmarna har ett arbete och spelar på fritiden. Ett nytt CD-album planeras.

Så alla ni som har möjlighet, passa på att dansa till Thor-Görans.

2 kommentarer:

  1. Något överdrivet....är ni kompisar är vi många som undrar?
    Deras eget skryt går till lite väl mycket överdrift och de verkar ha en och annan som sponsrar det också.
    Dom kallar sig själva Sveriges bästa dansband och ett av Nordens största...Dom kallar sig även legender på nätet...Kan vem som helst kalla sig legend?Trodde legender var några som gjort något stort i och för världen och är kända för den stora publiken,typ Elvis osv... Men T-G nej,man mår faktiskt illa.

    SvaraRadera
  2. Jag önskar er lycka till .Tror säkert ni är ett proffs band . Synd att jag inte fått se er i verkligheten bara . men jag hoppas att jag får träffa er snart Önskar er allt gott kram <3

    SvaraRadera