onsdag 15 augusti 2012

Malung 2012 slår besöksrekord igen.

Man blir smått lyrisk när man skriver om detta evenemang som är det största i Norden för dansband och att det slår besöksrekord igen. Det bevisar att även de eviga regnskurarna inte bekommer de besökande någonting alls och det gäller både i Orrskogen på kvällen och även Grönlandsparken på dagen. Glädjen att få uppleva alla dessa dansband att både lyssna, dansa och all social gemenskap är starkare än allt annat, inkusive vädrets makter.

Rosor till arrangören av detta jättevenemang som säkerligen kommer att växa i besöksantal för varje år. Att även en sjätte bana togs i bruk nu 2012 var en nödvändighet. Vi själva på Kjelles Dansotek,var på plats alla dagar mellan måndag-fredag på dagtid i Grönlandsparken och delade ut röstsedlar då vår Topplista firade 10 år.

Vi fick in mycket nya röstande tack vare detta och vi fick även besök av några kända personer,av vilken kan nämnas den välkända låtskrivaren Agneta Mårtensson, den nya sångaren i Highlights Michael Mårtensson, och av Suzanne Zell som bokar en hel del band. Även en del social kontakt med en del dansband, och även med röstande.

Ett stort tillfälle för oss på Kjelles Dansotek var att träffa den nuvarande sättningen i bandet Excess, som vi för cirka 10 år sedan hadde ett nära samarbete med. Det fanns endast två medlemar kvar nu idag sedan dess.

Att vara i Malung på plats varje år är något som vi måste fortsätta med,för detta är verkligen ett "Dansbandsmekka".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar