fredag 6 mars 2015

Nyheter våren 2015

Har kommer en kort summering av vad som har hänt och vad som är på gång i Kjelles Dansotek våren 2015.

Ny postadress

För er som önskar kontakta oss på Kjelles Dansotek går det givetvis som vanligt lika bra, t ex skicka fysiska CD-skivor eller röstsedlar.

Ny adress är Strandvägen 1 D, 795 70 VIKARBYN.

DansbandsMix i Radio Sigtuna, vad hände?

Eftersom att programmet DansbandsMix i Radio Sigtuna inte längre sponsras direkt av Kjelles Dansotek, så är det inte längre en officiell kanal för Topplistan. Anledningen är att medielandskapet har förändrats och det är numera svårt att nå ut via en lokal FM-station. Därför väljer vi att enbart fokusera på internet och sociala medier som Facebook och Twitter när det gäller Topplistan. Vi är dock fortsatt öppna för olika typer av radiosamarbeten framöver.

DansbandsMix fortsätter dock som vanligt med Lars-Åke Bylund, som spelar dansbandsfavoriter från förr. Lyssna gärna på fredagar udda veckor kl 18 - 19.

Trasig klicklista

Det är svårt att lämna röster till en trasig klicklista... "Poll closed"

Det har visat sig att klicklistan var ur funktion mellan 3 - 5 mars. Vi beklagar detta. Nu fungerar givetvis igen. Ni som inte röstade då, prova gärna igen.

Facebook, facebook, facebook

Ja, så var det ju det här med Facebook. Vi kommer att se över hur vi syns på sociala medier under våren. 

Förutsättningarna för hur vi syns på Facebook har ändrats och därför kommer vi att se över även detta. Målsättningen är att fortsätta att kunna ha bra kontakt med våra röstande och att den aktuella listan publiceras under Evenemang.

Fortsätt att följa listan varannan vecka på kjellesdansotek.se och på facebook.com/pages/Kjelles-Dansotek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar